Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Lam med grove grønsager

Lam med grove grønsager, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Lammekød - Lammeryg

Oprindelsesland : Frankrig

FrankrigKilde : Dansk Texel

Indsendt :



Ingredienser:
1 kg.lammeryg eller en lammekølle
8-10 løg
4-6 helehvidløg
12 majroer
4-5 tomater
3 citroner
4 kvisterosmarin
8 lauerbærblade
 vindruekerneolie
 salt
 peber
 
 
Opskrift:
Majroer og løg skrælles og skæres i kvarter. Toppen af de hele hvidløg skæres af, men den tørre skal bliver på. Citronerne skære i tykke skiver. Grøntsagerne krydres med salt og peber inden de brunes med lammeryggen i en stor pande eller stegegryde. Derpå steges kød, grønsager og urter ved 300 grader i 15 minutter. Fadet tages ud og kødet hviler i 15 minutter. Grønsagerne holdes varme.

Glasering af stegen:
1 æggehvide piskes stiv og vendes med 1 spks. dijonsennep, 1 tsk.Provence-urter, salt og peber. Blandingen smøres på lammeryggen og 2 spsk. brødkrummer drysses over. Lammeryggen glaseres i ovnen til den er gylden.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 11782 gange,
og udskrevet 144 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu