Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Lammeragôut, fransk

Lammeragôut, fransk, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Gryderet - Gryderetter

Hovedingrediens : Lammekød - Lammebov stykker

Oprindelsesland : Frankrig

FrankrigIndsendt :





Ingredienser:
750 g.lammebov u. ben
4 spsk.olie
2 spsk.hvedemel
3/4 l.lammebouillon
2 fedhvidløg
 salt
 peber
4 spsk.tomatpuré
250 g.løg
250 g.majroer
500 g.kartofler
1 pakkefrosne ærter
 
 Desuden:
1 bundtpersille


Opskrift:

Skær lammekødet i store terninger.

Varm olien i en gryde og brun kødet. Tilsæt melet og hæld bouillon ved. Pres hvidløgsfeddene ned i gryden, tilsæt tomatpure og drys med salt og peber. Læg låg på gryden og lad retten snurre i en halv time.

Pil og hak løgene. Skræl majroer og kartofler og skær begge dele i terninger. Bland løg, majroer og kartofler i retten og lad den koge endnu en halv time.

Tilsæt de frosne ærter 5 minutter før retten er færdig.

Drys med hakket persille lige før serveringen.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 6343 gange,
og udskrevet 136 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu