Lammeragôut, fransk

Lammeragôut, fransk, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Gryderet - Gryderetter

Hovedingrediens : Lammekød - Lammebov stykker

Oprindelsesland : Frankrig

FrankrigIndsendt :      Red :

Ingredienser:
750 g.lammebov uden ben
4 spsk.olie
2 spsk.hvedemel
7.5 dl.lammebouillon
2 fedhvidløg
 salt
 peber
4 spsk.tomatpuré
250 g.løg
250 g.majroer
500 g.kartofler
1 pakkefrosne ærter
 
 Desuden:
1 bundtpersille
 
Opskrift:
Skær lammekødet i store terninger.

Varm olien i en gryde og brun kødet. Tilsæt melet og hæld bouillon ved. Pres hvidløgsfeddene ned i gryden, tilsæt tomatpure og drys med salt og peber. Læg låg på gryden og lad retten snurre i en halv time.

Pil og hak løgene. Skræl majroer og kartofler og skær begge dele i terninger. Bland løg, majroer og kartofler i retten og lad den koge endnu en halv time.

Tilsæt de frosne ærter 5 minutter før retten er færdig.

Drys med hakket persille lige før serveringen.





karakterer:
Opskriften er vist 8061 gange,
og udskrevet 192 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu