Lammeragôut, fransk
Hovedingrediens : Lammekød - Lammebov stykker Oprindelsesland : Frankrig Indsendt : Red : |
|
|
Skær lammekødet i store terninger.
Varm olien i en gryde og brun kødet. Tilsæt melet og hæld bouillon ved. Pres hvidløgsfeddene ned i gryden, tilsæt tomatpure og drys med salt og peber. Læg låg på gryden og lad retten snurre i en halv time. Pil og hak løgene. Skræl majroer og kartofler og skær begge dele i terninger. Bland løg, majroer og kartofler i retten og lad den koge endnu en halv time. Tilsæt de frosne ærter 5 minutter før retten er færdig. Drys med hakket persille lige før serveringen. |
|
Opskriften er vist 8061 gange,
og udskrevet 192 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne