Oliventapenade

Oliventapenade, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

ForretterRet : Forretter - Tapenade

Hovedingrediens : Bær - Oliven

Oprindelsesland : Frankrig

FrankrigIndsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.sorte oliven uden sten
2-3 ansjosfileter
1-2 fedhvidløg
2 spsk.kapers
1 spsk.dijonsennep
 reven citronskal
 salvie
 timian
 olivenolie
 salt
 
Opskrift:
Alle ingredienser stødes fint i en morter eller hakkes med en kødhakker eller foodprocessor.





karakterer:
Opskriften er vist 51012 gange,
og udskrevet 1090 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (10 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2016-06-17 13:16:43
Smager så skønt, med groft brød til.😄

  -   2012-12-18 22:47:00
Kan man gøre noget for at øge holdbarheden, evt. ved at tilsætte lidt atamon? Hvis man gerne vil give det i gave :)

  -   2010-01-30 14:19:17
Kan virkelig anbefales! smager "psykopat godt" ! :D

  -   2009-08-13 00:47:57
den er verdens bedste oliven tapenade opskrift, tilsat skvæt marsala så får du snart 1 michelin stjerne

  -   2008-12-31 14:45:46
Til Christina i Horsens....jeg nøjes med oliven, olie, hvidløg, timian og ansjoser ( og salt )...men du kan osse' bare bruge oliven, olie og hvidløg..

  -   2005-01-01 01:01:01
Dejlig opskrift, men lidt omfangsrig. Kunne den måske gøres mere simpel?