Diverse Hovedretter 


Sorter efter billede    -     Sorter Alfabetisk    -     Sorter efter karakter    -     Sorter efter Stemmer

Karakter - Stemmer
3.2 -3

Hvidkålsgratin 02

4.3 -3

Camarones al mojo de aja - hvidløgsrejer

4 -2

Camarones con Almendras, Rejer med mandler

3.9 -9

Lollandsk Sulevælling

4.7 -10

Hjerteragout med skalotteløg

4.5 -2

Hjerteragout i soya-vinaigre

1.8 -3

Anderagout til Pici - Sugo di nana

2.7 -3

Anderagout med mos

4.6 -7

Oksekødgryde

4.3 -13

Kålbudding

4.7 -3

Ølmarineret kalkuncuvette med friske krydderurter

1.8 -6

Ølmarineret pølser

4.6 -5

Stegt Fjæsing

2.3 -2

Kylling på kartofler og feta

4.1 -7

Indianerragout

3.3 -23

Indianer ragout

4.3 -6

Broccoli timbale

4 -1

Gratineret broccoli med skinke

3.8 -5

Grønne linser med broccoli

3.9 -22

Roastbeef stegt som vildt

4.6 -9

Spaghetti med ostesauce

4.9 -24

Porreruller

3.3 -6

Flamberet Spaghetti

4.7 -136

Stracotto Toscana

4.1 -7

Pasta-porreret

4.2 -19

Spaghetti alla carboana(uden æg)

4.7 -6

Pasta med tomat og basilikum

3.8 -2

Flæsk med sennepssauce fra Thurø

4.5 -2

Mørbrad, Dahlsvej Special

4.1 -7

Bornholmsk saltgrøner torsk med Gudhjemmeddyppe

4.9 -43

Mørbrad med bladselleri og ananas

2.4 -11

Langtidsstegt entrecote

4.3 -2

Kartoffel/valnødefrikadeller

4.5 -3

Dådyrmadaillon med svampesauce

3.7 -10

Wok fra Sri Lanka

2.6 -6

Kartoffelgrød

4.9 -65

Færøsk Lundi (Søpappegøje)

4 -13

Hurtig pastaret

4.6 -15

Pasta med rucola salat hvidløg og chili

3.6 -4

Fyldt blæksprutte

3.3 -13

Carrykål

1.8 -2

Gris pakket i hvidkål

4.2 -3

Kyllingesalat 02

2.5 -2

Karrykål 02

3.2 -5

Paprika gryde

4.3 -59

Pirater i Karrybønner

2.8 -2

Jydemakrel med stikkelbærskompot

4.2 -5

Rejer i kål

4 -1

Pastakylling 02

1.8 -4

Jysk hvidkålsbudding

3 -4

Karrykål spist i østjylland

2.3 -2

Sjællandsbøf med pikant sauce

4 -1

Skræddersteg fra Samsø

4.9 -11

Sømandsbøf fra Ærø

1.6 -122

(Sønderjysk) stribet flæsk med løg

3.4 -9

Sønderjyske surribs

1.4 -4

Tykke pandekager med revlsben a la Lyø

4.8 -6

Sønderjydsk hvidkålbudding

4.4 -21

Sønderjysk surrib 02

2.5 -2

Foreller som på bornholm

2.8 -13

Sønderjydsk grønlangkål med flæsk

4 -1

Sønderjysk Sursteg

4 -1

Tvebaksbudding

2.1 -6

Grå finker (plukkemad)

3 -30

Gråfinker fra Sjælland

3.3 -14

Kogt saltet ål

4.5 -3

Potteål

4.7 -3

Risengrødsomelet

4.4 -16

Syltede grisetæer

4 -1

Tykke ærter og tynde ærter

4.5 -2

Tyske klumper 02

3.4 -4

Ørreder fra Midtjylland

4.9 -10

Byggrynsdullinger

3 -5

Grønlangkål med kogt flæsk

3.5 -4

Rulleål med farmors salat og groft brød

4.1 -16

Airsju

4 -1

Steak and Ale Pie

4.3 -4

Indbagt kalkunbryst 03

4.3 -8

Lammehjerter

4.2 -3

Stegt skinkesteg med adobo-sauce

2.6 -4

Lindas pastaret

4.2 -3

Pasta med parmaskinke

2.8 -5

And tillavet dagen før næsten

4.1 -10

Klipfisk

4.1 -7

Spansk klipfisk

3.8 -5

Klipfisk 02

4.3 -25

Tjekkisk flæskesteg med surkål og knødler

4.3 -24

Dyreragout 04

4 -2

Skinkesteg med sprød svær og calvadossauce

4.6 -6

Skinkesteg med sprød svær og traditionelt tilbehør

4.8 -8

Krydret skinkesteg

4.7 -17

Skinkesteg med feta, chili og figenchutney

2.8 -4

Skinkesteg med trøfler

3.3 -5

Kylling på grønsagsbund med Favoritsauce

4 -1

Marineret kalvelever på sprød grønsagsbund

2.5 -7

Kylling på grønsagsbund

3.3 -3

Kyllinge overlår på grønsagsbund

4.1 -8

Kalkuncuvette på grønsagsbund

2.5 -5

Kyllingebryst på grøntsagsbund

3.9 -6

Risbøf



forrige    

næste