Foreller som på bornholm

Foreller som på bornholm, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Forel

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :

Ingredienser:
4 foreller
1 klatmargarine
1 ds.palmemarv
1 håndfuld hasselnøddeflager
1 citron
 salt
 peber
 
 Sauce:
5 dl.hønsebouillon
2 spsk.karry
 salt
 peber
1 æble i tern
1 løg i tern
1 dl.piskefløde
 
 Jævning:
 maizena ud rørt i koldt vand
 
 ris
 salatblade dild og tomatbåde
 
Opskrift:
Hasselnødderne ristes på en pande. Palmemarven skæres i tynde skiver og ristes på panden og holdes varme. Lav saucen som en almindelig karrysauce, steg forellerne 5 min. på hver side. Tag et stort fad og kom salatblade på, læg forellerne på. Øs lidt sauce hen over dem, resten kommes i en saucekande. Kom de kogte ris i den anden ende af fadet, pynt med citron og tomatbåde. Læg den ristede palmemarv i midten mellem fisk og ris. Drys nødderne over sammen med klippet dild. Husk en tallerken til skind og ben.


karakterer:
Opskriften er vist 11031 gange,
og udskrevet 182 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu