Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Ølmarineret pølser

Ølmarineret pølser, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Blandet kød - Pølser

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
 Ølmarinade:
2 dl.tomatpuré
1 dl.barbecuesauce
3 dl.pilsner gerne classic eller lager
1 fedhvidløg
2 tsk.rørsukker
1 spsk.engelsk sauce
1 spsk.sojasauce
5 stænktabasco
 


Opskrift:

Bland ingredienser i et syltetøjsglas eller en dressingflaske og ryst dem godt sammen. Lad marinaden stå til næste dag.

Læg det ønskede antal pølser i et halvdybt fad og hæld marinaden over, så de er lige dækket. Lad pølserne trække køligt i et par timer. Dup pølserne tørre med køkkenrulle og prik skindet. Steg dem på grill eller pande.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
1.8    (6 stemmer)

Opskriften er vist 6056 gange,
og udskrevet 135 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  0000-00-00 00:00:00
pølserne bliver meget bedre hvis de prikkes inden de lægges i lagen