Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kartoffel/valnødefrikadeller

Kartoffel/valnødefrikadeller, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
500 g.kogte kartofler
100 g.revet valnød
1 løg
1 fedhvidløg
2 æg
1 dl.yoghurt
 rasp
 evt.majsmel
 salt
 peber
 evt.lidt frisk hakket chilli
 


Opskrift:

Riv de kogte kartofler og løget i en skål. Riv nødderne fint ned i skålen. Bland det hele med æggene og yoghurt og rør godt. Tilsæt rasp til det hænger sammen som en fast fars. Form farsen og rul den evt. i mel før stegningen. Steges ca. 5 min på hver side

Tips:

Serveres med råskost - grøn salat eller linsesalat.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (2 stemmer)

Opskriften er vist 4917 gange,
og udskrevet 120 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu