Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Hornfisk med ærtesovs

Hornfisk med ærtesovs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : MakrelFisk - Hornfisk

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :





Ingredienser:
2 udbenede hornfisk
4 spsk.hvedemel
 salt
 peber
 smør til stegning
 
 Ærtesovs:
125 g.champignon
1 lille finthakket løg
2 spsk.smør
2 dl.fiskebouillon og 1 dl. hvidvin eller 3 dl. fiskebouillon
300 g.ærter
1 dl.fløde
1 bdt.purløg
 


Opskrift:

Begynd med sovsen:

Hak champignonerne og svits dem med løget i smør i en gryde – det skal ikke blive brunt. Tilsæt bouillon og vin og kom ærterne i. Lad det koge uden låg i 10 min. Purer det gennem en sigte eller kom det i en blender. Hæld det tilbage i gryden og kom fløden i. Varm igennem og smag til med salt og peber.

Skær fisken i passende stykker. Vend dem i mel. Drys med salt og peber og steg fisken mør på en pande. Server ærtesovsen til sammen med små (nye) kartofler.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)

Opskriften er vist 7218 gange,
og udskrevet 91 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu