Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Karrykål spist i østjylland

Karrykål spist i østjylland, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 10 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kål - Hvidkål

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :





Ingredienser:
2 spsk.Santa Maria Karry Madras
250 g.OSCAR Karry Sauce Pasta
10 dl.vand
2000 g.Hvidkål groft snittet
1200 g.Stribet flæsk skiver eller strimler
5 dl.Vand
10 g.OSCAR Grønsagsbouillon
 


Opskrift:

Vand, Santa Maria Karry Madras og OSCAR Karry Saucepasta koges op under omrøring. Klar til brug.

Hvidkålen lægges lagvis med flæsket i gryden. Vand og OSCAR Grønsagsbouillon kommes ved. Retten småsnurrer 30 min. Karrysaucen hældes ved og blandes godt med de resterende ingredienser. Retten koger videre yderligere 30 min.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3    (4 stemmer)

Opskriften er vist 14313 gange,
og udskrevet 94 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu