Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Gråfinker fra Sjælland

Gråfinker fra Sjælland, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Diverse svinekød

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :





Ingredienser:
500 g.svinehjerte
500 g.svinelever
2 løg
4 laurbærblade
0.5 tsk.kardemomme
1 tsk.salt
0.25 tsk.peber
0.5 spsk.timian
3.5 dl.suppe
100 g.fedtegrever
1 æble
 


Opskrift:

Hjerte og lever skæres i skiver og løgene hakkes. Kommes i en gryde sammen med kryderier og dækkes med koldt vand. Indmaden koges mør i ca. 40 min. Suppen hældes fra og gemmes. Indmaden hakkes fint i foodprocessor. Æblet skæres i små tern. Indmad, suppe, æble og fedtegrever kommes i en gryde og småsimrer under omrøring i ca. 5 min.

Retten serveres rygende varm med kogte kartofler, et par skiver groft rugbrød og syltede rødbeder. Et godt glas mørkt øl smager fortrinligt til denne ret.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3    (30 stemmer)

Opskriften er vist 16004 gange,
og udskrevet 297 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  2006-12-11 10:03:45
Fedtegrever kan erstattes med spæk