Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Hjerteragout med skalotteløg

Hjerteragout med skalotteløg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinehjerte

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
3 svinehjerter
 salt
 rigelig friskkværnet sort peber
50 g.smør
12 skalotteløg
8 gulerødder
1 laurbærblad
2 spsk.hvedemel
8 dl.vand
 lidtkulør
1 bdt.persille
 
Opskrift:
Skær hjerterne i kvarte og fjern sener og blod, skyl dem godt. Skær dem så i terninger. Krydr dem med salt og peber og brun dem i det meget varme smør. Når de er smukt brune, drysses melet over. De pillede løg kommes i sammen med de skiveskårne gulerødder. Lad det riste lidt med under omrøring, tilsæt laurbærbladet og hæld vandet over. Bring det i kog og lad det koge sagte i 1 time. Smag til med salt og peber og tilsæt evt.lidt kulør.

Drys den hakkede persille over og giv en god kartoffelmos til.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (10 stemmer)

Opskriften er vist 21299 gange,
og udskrevet 637 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu