Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Grå finker (plukkemad)

Grå finker (plukkemad), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Diverse svinekød

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :





Ingredienser:
1500 g.nøgleben (kan undlades)
4 svinehjerter/4 kg svinelever
2 nyrer
1 tunge
1500 g.sure madæbler
500 g.fersk spæk
4 laurbærblade
1 kvisttimian
2 store løg
 


Opskrift:

Alt kødet koges i ca. 2 l vand med laurbærbladene, timian og salt i ca. 2 timer. Kødet hakkes derefter på et brædt temmelig groft sammen med æblerne og løgene. Suppen fra kødet jævnes med mel til en ret tyk sauce hvori det hakkede kød, æbler og løg kommes i. Til sidst laves fedtegrever smeltet af det ferske spæk og kommes i. Det hele smages til med salt og serveres.

Tips:

En Vestsjællandsk specialitet lige efter slagtningen - og det smager godt året rundt.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.1    (6 stemmer)

Opskriften er vist 11603 gange,
og udskrevet 163 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu