Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Flæsk med sennepssauce fra Thurø

Flæsk med sennepssauce fra Thurø, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 10 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svineflæsk

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :



Ingredienser:
 Flæsk:
20 Skiver stegeflæsk
 
 Sauce:
140 g.OSCAR Lys Basis
6 dl.Vand
6 dl.Mælk
 Grov-sennep
 Santa Maria Hvid Peber stødt
 
 Kartofler:
2000 g.Kartofler
 Santa Maria Persille tørret
 
Opskrift:
Flæsket steges sprødt. OSCAR Lys Basis varmes op med mælk og vand, koges igennem 2-3 min og smages til med grov-sennepen til en kraftig sennepssmag. Smag evt til med salt og Santa Maria Hvid Peber. Kartoflerne koges møre med salt og drysses før servering med Santa Maria Persille.


Beskrivelse:
Se kokken farvorit Stegt flæsk med persillesovs

karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (2 stemmer)

Opskriften er vist 7464 gange,
og udskrevet 77 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Hans Norge  -  2012-12-16 12:15:27
Ok ret, men du er da vist ansat i reklamebranchen ?

mig  -  0000-00-00 00:00:00
god ret! børnene elsker den!