Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Flæsk med sennepssauce fra Thurø

Flæsk med sennepssauce fra Thurø, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 10 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svineflæsk

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :





Ingredienser:
 Flæsk:
20 Skiver stegeflæsk
 
 Sauce:
140 g.OSCAR Lys Basis
6 dl.Vand
6 dl.Mælk
 Grov-sennep
 Santa Maria Hvid Peber stødt
 
 Kartofler:
2000 g.Kartofler
 Santa Maria Persille tørret
 


Opskrift:

Flæsket steges sprødt. OSCAR Lys Basis varmes op med mælk og vand, koges igennem 2-3 min og smages til med grov-sennepen til en kraftig sennepssmag. Smag evt til med salt og Santa Maria Hvid Peber. Kartoflerne koges møre med salt og drysses før servering med Santa Maria Persille.




Beskrivelse:
Se kokken farvorit Stegt flæsk med persillesovs



karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (2 stemmer)

Opskriften er vist 7024 gange,
og udskrevet 58 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Hans Norge  -  2012-12-16 12:15:27
Ok ret, men du er da vist ansat i reklamebranchen ?


mig  -  0000-00-00 00:00:00
god ret! børnene elsker den!