Langtidsstegt entrecote

Langtidsstegt entrecote, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 8 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Okseentrecote

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : kliver

Indsendt :     

Ingredienser:
1 hel stk. entrecote ca 2 kg
 salt
 peber
 stegetermometer
 
Opskrift:
Puds entrecoten af, gnid med salt og peber, brun den på pande i smør, lægges på rist i ildfast fad. Start ca. 4-5 timer før brug i ovn ved 130 grader C. Når termometeret, der måler midt i kødet, når ca. 60 grader C sættes ovntemperaturen på 65-70 grader, temperaturen i kødet holdes på ca. 65 – 70 grader C resten af stegetiden. Stegen tages ud 15 minutter før udskæring.

Tips:

Der kan serveres bagte kartofler, grønne bønner, flutes og meget andet til.





karakterer:
Opskriften er vist 38878 gange,
og udskrevet 634 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.4    (11 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
Hvordan ved man om stegen skal have 4 eller 5 timer