Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Langtidsstegt entrecote

Langtidsstegt entrecote, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 8 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Okseentrecote

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : kliver

Indsendt :




Ingredienser:
1 hel stk. entrecote ca 2 kg
 salt
 peber
 stegetermometer
 


Opskrift:

Puds entrecoten af, gnid med salt og peber, brun den på pande i smør, lægges på rist i ildfast fad. Start ca. 4-5 timer før brug i ovn ved 130 grader C. Når termometeret, der måler midt i kødet, når ca. 60 grader C sættes ovntemperaturen på 65-70 grader, temperaturen i kødet holdes på ca. 65 – 70 grader C resten af stegetiden. Stegen tages ud 15 minutter før udskæring.

Tips:

Der kan serveres bagte kartofler, grønne bønner, flutes og meget andet til.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.4    (11 stemmer)

Opskriften er vist 29505 gange,
og udskrevet 530 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Pia  -  0000-00-00 00:00:00
Hvordan ved man om stegen skal have 4 eller 5 timer