hakkede flåede tomater1 ds. hakkede flåede tomater
5
dl.
Fløde 9% 5 dl. Fløde 9%
2-3
fed
knust hvidløg2-3 fed knust hvidløg
salt salt
peber peber
300
g.
spagetti300 g. spagetti
Opskrift:
Bræk pastaen i halve og kog til den lige bliver bøjelig - ca. 4 minutter.
Parter kyllingen i 8 stk.
Smør et fad med olie.
Kom først pasta i fadet og dernæst de rensede peberfrugter i små skiver.
Hæld tomat og fløde over.
Krydderier tilsættes og alt blandes godt rundt.
Læg til slut de parterede kyllingestykker over, men pas på at det dækker pastablandingen nogenlunde så de ikke bliver hårde under stegningen.
Krydder kyllingen på oversiden med salt og peber.
Steges ved 225 grader C i ca. 1 time.
Tips:
Pastaen "koger" færdig i ovnen og den suger til sig af tomatsaften fløden og kyllingesaften. Der bliver ikke direkte sovs men det er en dejlig saftig ret alligevel.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4
(1 stemmer)
Opskriften er vist 8075 gange, og udskrevet 151 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider