Pastakylling 02

Pastakylling 02, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kylling hel

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt af : Vibeke

Indsendt :      Red:


Ingredienser:
1 kylling 1300 g.
2 grønne peberfrugter
1 ds.hakkede tomater
5 dl.Kaffefløde 9%
2-3 fedknust hvidløg
 salt
 peber
300 g.spaghetti
 
Opskrift:
Bræk pastaen i halve og kog til den lige bliver bøjelig - ca. 4 minutter.

Parter kyllingen i 8 stk. Smør et fad med olie. Kom først pasta i fadet og dernæst de rensede peberfrugter i små skiver. Hæld tomat og fløde over. Krydderier tilsættes og alt blandes godt rundt. Læg til slut de parterede kyllingestykker over, men pas på at det dækker pastablandingen nogenlunde så de ikke bliver hårde under stegningen. Krydder kyllingen på oversiden med salt og peber.

Steges ved 225 grader C i ca. 1 time.

Tips:

Pastaen "koger" færdig i ovnen og den suger til sig af tomatsaften fløden og kyllingesaften. Der bliver ikke direkte sovs men det er en dejlig saftig ret alligevel.


karakterer:
Opskriften er vist 8328 gange,
og udskrevet 162 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu