Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Stegt Fjæsing

Stegt Fjæsing, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Fjæsing

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt af : Ove

Indsendt :





Ingredienser:
 Fjæsing
 Løg
 margarine
 hvedemel
 


Opskrift:

Fileter Fjæsingen, vend dem i mel og lad den stege ved lavt blus i 2 min på hver side. Og bløde løg.

Tips:

Jeg bruger gerne en handske når jeg fileterer dem for ikke at blive stukket. Løgne bruner jeg medens jeg fileter så er de næsten klare når jeg skal stege







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (5 stemmer)

Opskriften er vist 17163 gange,
og udskrevet 301 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Mogens Lauridsen  -  0000-00-00 00:00:00
Det smagte perfekt med de bløde løg til. Det ville jeg aldrig af mig selv gøre. Har spist fjæsing på mange måder, men denne enkle form er perfekt. Jeg vil også komme lidt af de skarpe krydderier i melet. Det vil gøre endnu bedre.