Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Karrykål 02

Karrykål 02, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kål - Hvidkål

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt af : Jytte

Indsendt :





Ingredienser:
1 hvidkål
500 g.svinefars
250 g.svinesmåkød
250 g.bacontern
2 ps.ris i kogepose
 karry
 salt
 peber
 evt.2-3 gulerødder
150 g.margarine
 


Opskrift:

Svits alt kød og kom karry i med det samme. Derefter kommes snittet hvidkål og evt. småtskårne gulerødder i gryden. Det hele koger ved middel varme til kålen og kødet er klar.

Koge poserisen hældes ud af poserne og kommes i gryden hvorefter det koges med ca. 20 minutter. Smages til med salt og peber og evt. ekstra karry efter behag.

Kan spises som det er eller med et stykke rugbrød til. Når kålen er kold er den også velegnet som pålæg.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 24391 gange,
og udskrevet 407 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

helle  -  2007-11-01 13:24:58
nb. svits karry før kød kommes i.


helle  -  2007-11-01 13:22:50
brug oksefars af god kvalitet. giver bedre smag. smager også godt med kartofler til. hvis der skal bruges ris, hvorfor så klippe dyre kogeposer op. køb løse ris. smager også af mere