Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Sønderjysk Sursteg

Sønderjysk Sursteg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinebov

Højtid: Jul

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :





Ingredienser:
2000 g.Svinebov
1-2 spsk.salt
7-8 hele peberkorn
6-8 laurbærblade
12-14 blade husblas
 


Opskrift:

Ca. 2 kg. Svine bov skæres i pæne store stykker med lidt fedt på. Koges i vand (dækkes) med salt 1-2 spsk. Og 7-8 hele peberkorn. Koges i 2-3 timer derefter tilsættes 6-8 laurbærblade. Kødet tages op i en sten krukke. 12-14 blade husblas blødes op og tilsættes lagen, hæld lagen over kødet i krukken. Skal trække i nogle dage.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)

Opskriften er vist 8637 gange,
og udskrevet 89 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

anni  -  0000-00-00 00:00:00
..og hvordan serveres det?