Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Sønderjyske surribs

Sønderjyske surribs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 10 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svineribben

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :





Ingredienser:
1000 g.Flæskeribben
1 l.Vand
2 dl.Eddike
25 g.Oscar Andebouillon
10 Santa Maria Laurbærblade
50 g.Løg snittede
 Santa Maria sort Peber stødt
 Salt
 Lidtsukker
70 g.Oscar Lys Aspic
 


Opskrift:

Vand, eddike, Oscar Andebouillon, Laurbærblade, løg og krydderier koges op. Kødet tilsættes og koges mørt ca. 1 time. Kødet tages op, afkøles og skæres i skiver, der lægges i bunden af et fad. Oscar Lys Aspic tilsættes den kogende lage og affedtes grundigt. Den færdige lage hældes herefter over ribben-skiverne og det stilles til afkøling







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.4    (9 stemmer)

Opskriften er vist 14819 gange,
og udskrevet 262 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  2007-01-04 13:03:08
Husk der skal sennep og rødbeder til


Margrethe Madsen  -  2007-01-04 13:01:25
Tusind tak for opskriften, jeg lavede den med nakkesteg, som jeg så efter kogning skar ud og lagde i eg fad hvorefter jeg hældte skyen over og pyntede med laurbærbladene. Det var bare lækkert