Oksekødgryde

Oksekødgryde, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Diverse oksekød

Oprindelsesland : Colombia

ColombiaIndsendt :     

Ingredienser:
1200-1400 g.oksekød skåret i passende stykker (klump/tværreb/oksebryst eller lign.)
1 stk.yuca (cassaba) af ca. 600-800 g (findes hos udlændingesforretningerne) skrællet og delt i stykker
450 g.mellemstore kartofler (skåret i halve)
4-5 mellemstore løg (skåret i skiver)
2-3 fedhvidløg
3 majskolber (delt i 3 stk hver)
 lidtolie
 Triguisar
 Salt
 
Opskrift:
Svits oksekødet i olie på alle sider og kom det finthakkede hvidløg og løgskiverne i. Rør det sammen indtil løget er gennemsigtigt. Kryder det med lidt Triguisar, salt og rør det fortsat. Dæk med vand og lad det koge indtil kødet er næsten mørt. Kom så yuca-stykkerne, de delte majskolber samt de halverede kartofler i. Lad det hele koge yderligere 20 min. Rør forsigtigt i gryden af og til. Konsistensen af sovsen i gryden skal være hverken for flydende eller for tyk.

Til serveringen kan man vælge at præsentere kødet badet i sovsen i et fad og kartoflerne, majskolber- og yucastykkerne sammen i et andet fad eller det hele blandet sammen direkte fra gryden.

Tips:

Hvis man har tid og lyst kan man marinere kødet dagen før eller 1 par timer før tilberedningen. Dette giver altid kødet bedre smag.





karakterer:
Opskriften er vist 21850 gange,
og udskrevet 254 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (7 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2016-10-04 10:40:02
triguisar kan købes i www.sydamerikanske-specialiteter.dk

  -   2009-10-05 14:27:34
Det lyder rspændende, men hva dmarinere rman dem så lig ei dagen før? Hvilken type marinade?

  -   2009-07-19 00:48:10
Hvor køber jeg Trigisar? Bor i København..