Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Oksekødgryde

Oksekødgryde, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Diverse oksekød

Oprindelsesland : Colombia

ColombiaIndsendt :





Ingredienser:
1200-1400 g.oksekød skåret i passende stykker (klump/tværreb/oksebryst eller lign.)
1 stk.yuca (cassaba) af ca. 600-800 g (findes hos udlændingesforretningerne) skrællet og delt i stykker
450 g.mellemstore kartofler (skåret i halve)
4-5 mellemstore løg (skåret i skiver)
2-3 fedhvidløg
3 majskolber (delt i 3 stk hver)
 lidtolie
 Triguisar
 Salt
 


Opskrift:

Svits oksekødet i olie på alle sider og kom det finthakkede hvidløg og løgskiverne i. Rør det sammen indtil løget er gennemsigtigt. Kryder det med lidt Triguisar, salt og rør det fortsat. Dæk med vand og lad det koge indtil kødet er næsten mørt. Kom så yuca-stykkerne, de delte majskolber samt de halverede kartofler i. Lad det hele koge yderligere 20 min. Rør forsigtigt i gryden af og til. Konsistensen af sovsen i gryden skal være hverken for flydende eller for tyk.

Til serveringen kan man vælge at præsentere kødet badet i sovsen i et fad og kartoflerne, majskolber- og yucastykkerne sammen i et andet fad eller det hele blandet sammen direkte fra gryden.

Tips:

Hvis man har tid og lyst kan man marinere kødet dagen før eller 1 par timer før tilberedningen. Dette giver altid kødet bedre smag.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (7 stemmer)

Opskriften er vist 18989 gange,
og udskrevet 205 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

caro  -  2016-10-04 10:40:02
triguisar kan købes i www.sydamerikanske-specialiteter.dk


Rikke  -  2009-10-05 14:27:34
Det lyder rspændende, men hva dmarinere rman dem så lig ei dagen før? Hvilken type marinade?


José  -  2009-07-19 00:48:10
Hvor køber jeg Trigisar? Bor i København..