Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Skinkekød i karrysauce

Skinkekød i karrysauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Diverse skinke

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
250 g.skinkekød i strimler
1 tsk.olie
1 gulerod skåret i tynde pinde
0.25 kinakål skåret i strimler
75 g.bønnespirer
0.5 tsk.farin
1 spsk.soja eller Teriyaki
1 tsk.karry
 chilipeber
 salt
 


Opskrift:

Svits skinkestrimler og karry i olie. Tilsæt gulerødder og bønnespirer og steg det igennem. Tilsæt kinakål, soja/Teriyaki og farin og varm det godt igennem. Smag til med salt, karry og lidt chili. Serveres med ris og soja.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.1    (5 stemmer)

Opskriften er vist 12855 gange,
og udskrevet 247 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu