Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Lollandsk Sulevælling

Lollandsk Sulevælling, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svineflæsk

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :




Ingredienser:
1500 g.saltet flæsk
30 dl.vand
60 g.byggryn
1 suppevisk
1 lille selleri
3 gulerødder
2 porrer
250 g.kartofler
 


Opskrift:

Det udvandede flæsk koges mørt i vand ca. 1 time. Flæsket tages op og suppen skummes næsten fri for fedt. Grynene tilsættes og koger ½ time, hvorefter de udskårne grønsager tilsættes og koges møre. Smages til med sukker og salt. Flæsket gives til suppen sammen med rugbrød og sennep.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (6 stemmer)

Opskriften er vist 11885 gange,
og udskrevet 164 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

mariann boysen  -  2016-12-06 13:22:49
Det mad fra gl dage er noget bedre end det vi køber idag.


  -  2016-03-12 08:57:57
Man kan købe valsede byggryn i superbrugsen. skærtoftmølle hedder mærket.


  -  2015-10-05 18:51:31
Den med byggrynene er go´ nok! Min Mormor brugte dem især til at "jævne" grønkålssuppe - men forklarede, at grynene skulle -helst - være valsede! Dem kan man vist - i øvrigt - ikke få mere ?


Elin Mikkelsen  -  2009-01-10 19:24:21
jeg fik det tit som barn, samme opskrift for min far var fra Lolland


  -  0000-00-00 00:00:00
I vores familie plejer der at komme æbler og svesker i