Kommentarer
Niels Jermiin Nielsen - 2020-04-16 17:59:26 I sønderjysk grønlangkål er der mosede kartofler. Så beklager denne her er alt muligt andet end sønderjysk.
- 2012-12-13 21:17:38 når jeg laver grønlangkål laves den på følgende måde.
Jeg koger flæsk og hamburryg til det er færdigt, lægger kød på køl
så koger jeg kålen i noget af vædden ca. en time derefter kommer jeg kartoffelmos i ca. 1/4
jeg kommer smør i 100g pr 100g kål, rent smør, salt og peber, når kålen har kogt tre timer kommer jeg fløde i og lige før servering en enkelt snaps, snapsen gør at kålen ikke er så hård ved maven.
Er der er rest må den aldrig afkøles med låg da den så bliver sur...
malthe - 2009-12-14 21:22:51 mosede kartofler skal der i ... smør og piskefløde.. suppe fra hamburgerryg , kålpølser eller røget flæsk .. men aldrig lav en opbagt sovs.. rita .. du ødelægger mere end du gavner
Anna Lise - 2009-11-29 16:23:52 Der er og så mange her i Sønderjylland der kommer kogt hakket hvidkål i. Så kan man jo hakke hvidkål og kartofler sammen.
Gerda - 2009-01-02 17:29:22 Har ikke noget med sønderjysk grønlangkål at gøre. I sønderjysk grønlangkål skal der en hel del mosede kartofler i
Rita - 2008-12-31 13:47:52 Meget lettere: man kan idag købe frossen forkogt hakket grønkål. Suppe fra bacon, hamborgryg og kålpølser bages op til en tyk sauce, hvori grønkål + piskefløde tilsættes og står og simrer i ca. 1/2 time. Voila - den helt rigtige smag) og så skal der selvfølgelig serveres små brunede kartofler, rødbeder og sennep til.
harry - 2008-12-31 09:52:02 der mangler mosede kartofler i
|