Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Medisterpølse med marinerede jordskokker og sennep

Medisterpølse med marinerede jordskokker og sennep, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Blandet kød - Medisterpølse

Ukendt oprindelseslandIndsendt :




Ingredienser:
300 g.grovhakket medister
 smør til stegning
 salt
 peber
 
300 g.jordskokker
2 spsk.hakket persille
0.5 dl.olivenolie
2 spsk.hvidvinseddike
 salt
 peber
 
1 lille bæger creme fraiche 18 %
2 spsk.Dijonsennep
 salt
 peber
 
 ristet rugbrød
 


Opskrift:

Smelt lidt smør på en stor pande og gennemsteg pølsen ved ikke for høj varme. Den skal have ca. 35 minutter i alt. Vend den af og til. Drys med salt og peber. Skræl jordskokkerne og del dem i halve eller kvarte. Kog dem møre i saltet vand, de skal kun have ca. 8 minutter. Pisk en dressing af de nævnte ingredienser og hæld den over de varme jordskokker. Salaten kan serveres både lun og kold. Rør creme fraichen sammen med sennep, salt og peber, og server den sammen med pølsen og salaten. Giv evt. ristet rugbrød til, hvis I er meget sultne.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (3 stemmer)

Opskriften er vist 13193 gange,
og udskrevet 436 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

allan  -  2019-01-15 09:00:28
Så simpel og så god! Meget fin kombination. HUSK endelig groft rugbrød. Jeg bruger en GranFruttato eller Delicato olivenolie for ikke at få for meget oliesmag. Desuden bruger jeg Condimento ... Bianco (hvid balsamico), som giver en meget mere delikat syresmag. I sennep bruger jeg 2/3 af en god stærk jysk sennep(Arffmann) og 1/3 sød sennep.