Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Færøsk Lundi (Søpappegøje)

Færøsk Lundi (Søpappegøje), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Øvrige VildtFugle - Diverse vildtfugle

Oprindelsesland : Færøerne

FærøerneIndsendt af : an

Indsendt :




Ingredienser:
4 Lunder (Søpappegøjer)
 
 Fyld:
200 g.margarine
200 g.sukker
250 g.hvedemel
0.5 tsk.bagepulver
4 æg
150 g.rosiner
 


Opskrift:

Lundi:
Vinger og hoved skæres af lunden. Al indmad tages ud siden renses fuglen. Sy hals og side samen.

Fyldet:
Rør margarinen og sukker godt sammen, rør siden 1 og 1 æg i dejen, sil mel og bagepulver i, og til sidst røres rosinerne i dejen.

Lunden bliver nu fyldt med dejen, sy nu lunden sammen. Prik lunden godt hele vejen rundt. Put dem i kogende vand og godt med salt. koges i 1 1-½ time. man kan også koge fylden, ved siden af i stanniol, i 4-5 pakker, som koges samen med lunderne.

Tips:

Lunde- fyld- kartofler kan også spisen koldt.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.9    (47 stemmer)

Opskriften er vist 11228 gange,
og udskrevet 107 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu