Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Carrykål

Carrykål, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4-6 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kål - Hvidkål

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt af : Ivan

Indsendt :




Ingredienser:
1 hvidkål
1000 g.brystflæsk evt. letsaltet
 salt
 peber
 karry
 rugbrød
 


Opskrift:

Finsnit hvidkålen og skær brystflæsket i store tern med svær. Bland kål og kød i lag sammen med salt peber og rigelig karry. Koges i en gryde i ca. 1 time med lidt vand i bunden rør rundt en gang imellem.

Tips:

Serveres med tykke skiver godt rugbrød Drik evt. rigtig kold vand til.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.3    (13 stemmer)

Opskriften er vist 30847 gange,
og udskrevet 261 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

sixixix  -  2013-06-20 12:38:43
Hmmm. @lis: Den ret hed (og hedder vel stadig) kåltimbale, da jeg var dreng... Blot uden ris:-) Jeg kan huske min kvalme hver gang den ret blev serveret... Nu er jeg vild med den... og kål in generali.


Bodil  -  2011-10-31 07:24:12
Jamen Lis, du er jo ikke kommet med en forbedring til Ivans opskrift, men du er kommet med en helt ny.


Espinoza  -  2010-02-16 16:45:36
mums den sad lige i skabet


Lis  -  2008-02-16 14:43:20
Den lyder meget kedelig. Svits nogle løg i olie og curry, svits derefter hakket oksekød tilsæt fintsnittet hvidkål, lad simre ½ til 1 time. Lav noget currypasta af hakkede løg og æbler, svitset godt af i olie tilsæt curry, så kan alle få det så stærkt de ønsker. Skal det være ekstra godt brug da 2/3curry og 1/3 ingefærd.