Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Roast beef med bacon

Roast beef med bacon, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Roastbeef

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : René

Indsendt :





Ingredienser:
 Jomfru olivenolie
7-800 g.Roast beef
1 pakkeBacon (10 strimler)
 Salt
 Peber
 Frisk plukket Oregano (en halv håndfuld)
 Frisk plukket Rosmarin (en halv håndfuld)
300 g.Friske Champignons
1 rødløg
1 Flaskegod rødvin
 
 Sovs:
 væde fra fadet
2.5 dl.2piskefløde eller madlavningsfløde
 salt
 Peber
 oregano
 rosmarin
 


Opskrift:

Først tager du stegen og placere den i et dybt/ højt fad (nogenlunde samme højde som selve stegen). Så smøre du stegen ind i olivenolien samt salt og peber. Dernæst tager du og lægger de frisk plukkede bunder oregano og rosmarin ovenpå og rundt om stegen. Så pakker du stegen ind i baconen. Til sidst drysser du lidt mere salt, peber og lidt mere oliven olie oven på baconet.

Nu renser du champignonerne og skære dem i 1/4. Dernæst skære du løget ud i små tern. Så tager du en pande med lidt oliven olie på og smider svampene og løg der i. Det er vigtigt at panden ikke er forvarm, da det kan skade svampene. Du skal heller ikke røre alt for meget rundt i panden, bare vend det hele engang imellem indtil svampene er blevet møre. Nu tager du stegen og sætter den ind i en ovn med et stegetermometer. Når stegen er 30c tilsætter du dine svampe og løg ned i fadet. Tilsæt også 1/3 af en flaske rødvin.

Når stegen er 60c er den stadig en lille smule rød men ikke så rød at den næsten er rå. Tag stegen ud ved 60c og lad den hvile på en tallerken med svampene og løgene, tag sølvpapir samt et viskestykke over det hele. Lad det ligge i en halvtimes tid.

Fremstilling af sovs.
Tag en lille kasserolle og tilsæt væden fra fadet samt en lille kvart liter piskefløde (gerne madlavnings udgaven) smag til med salt og peber evt. en lille smule oregano og rosmarin.

Serveres med alle mulige former for kartoffel. (Gerne hjemmelavet båd kartofler med oregano og rosmarin)




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (18 stemmer)

Opskriften er vist 21589 gange,
og udskrevet 768 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

kris  -  2008-12-31 14:09:55
syntes den bliver bedere hvis den bliver taget ud ved 55c så er den perfekt efter min smag


Lis  -  2007-11-17 14:49:21
ovntemperarur mangler