Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kogt hornfisk i mild hvidløgscreme

Kogt hornfisk i mild hvidløgscreme, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : MakrelFisk - Hornfisk

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
2000 g.hornfisk
12 gulerødder
600 g.Kartofler
6 porrer
2 fennikel
1 bdt.persille
 sort oliven
1 l.fiskebouillon
 
 Aioli af:
4 store fed hvidløg
2.5 dl.olivenolie
1 æggeblomme
 citronsaft
 salt
 peber
1 spsk.vand
 


Opskrift:

Start med at lave aïolien. Pres hvidløgene, kom æggeblommen i og tilsæt salt. Det piskes godt sammen, olien tilsættes lidt efter lidt, på samme måde som til mayonnaise. Krydr til sidst aïolien med citronsaft, salt og peber.

Hornfiskene renses og skæres i passende portionsstykker.

Grøntsagerne renses og skæres i grove stykker. Fenniklen skæres på langs. Fiskefonden bringes i kog.

Gulerødder og kartofler koges i bouillonen, efter 10 minutter kogning tilsættes porre og fennikel. Lad det koge yderligere 5 minutter. Derefter lægges hornfisken i, lad det hele koge færdig i ca. 10 min.

Kom Aïolien i en skål, spæd lidt af den varme bouillon i, det skal ske under kraftig omrøring. Aïolien skal legere bouillonen.

Kom grønsager og fisk i en varm skål eller suppeterrin. Tilsæt den legerede bouillon til resten af bouillonen, pas på, nu må bouillonen ikke koge, den vil så skille. Den hakkede persille og de udstenede sorte oliven tilsættes. Smag cremen til med salt og peber.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)

Opskriften er vist 7064 gange,
og udskrevet 77 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu