Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Stracotto Toscana

Stracotto Toscana, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalvekød - Diverse kalvekød

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt af : Bjarne Haasum

Indsendt :





Ingredienser:
1000 g.rødløg
1 kopjomfru olivenolie
1000 g.kalvekød
1 flaskerødvin (gerne kraftig)
2 tsk.salt
0.5 tsk.peber
 


Opskrift:

Rødløgene skæres i skiver, som deles over. Derefter kommes de på en sauterpande eller en bred gryde. Kalvekødet skæres i små lunser, som lægges oven på løgene. Olivenolien hældes over. Salt og peber tilsættes.

Herefter tændes der for fuld varme. Efter 15 minutter hældes rødvinen over. Der skrues først ned for varmen når rødvinen koger. Fra dette tidspunkt skal retten stå og småsimrer i 2½ time uden låg. Der må først røres rundt i retten lige inden servering. Kødet skal dampes mørt.

Som tilbehør serveres godt italiensk brød samt et glas vin.

Tips:

En god dessert til denne ret kunne være Panna Cotta.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (133 stemmer)

Opskriften er vist 11840 gange,
og udskrevet 304 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Annette  -  2016-08-23 21:57:20
Jeg bliver simpelthen nødt til at kommentere denne ret. Den er SÅ nem at lave og mine veninder spørger efter opskriften. Den smager guddommeligt. Jeg bagte lækkert brød til som tilbehør. Det er en ret som "breder sig som ringe i vandet" Nu har jeg prøvet selv at blive inviteret til Stracotto.SUPER lækker mad.


Linda  -  2011-11-29 18:23:31
Det er den nemmeste og samtidig en af de bedste GÆSTE middage jeg nogensinde har lavet. Mine gæster er FULDSTÆNDIG VILDE med den. Tusind tak for en KANON GOD opskrift. Det fås bare ikke bedre.


  -  2011-11-27 19:21:25
Det smagte dejligt. Og da vi hverken havde Antipasti eller Primi, så serverede jeg den med grov kartoffelmos. Der var i øvrigt masser af velsmagende rødvinssauce efter 2,5 times simren uden låg.


MH  -  2010-10-13 18:41:49
Der var ingen succes. Var glad for at jeg ikke havde inviteret gæster


Mette  -  2010-08-26 11:10:25
Hej PP. Hvis du synes den koger tør, er det fordi der er for meget varme på. Den skal kun stå på "simre-blus". Jeg har lavet den rigtig mange gange, med stor succes hver gang. Flere af vores venner spørger: Laver du ikke snart Stracotto igen, det er ved at være længe siden.


PP  -  2010-07-30 21:01:27
Synes den koger tør uden låg???


michael  -  2010-03-06 09:57:10
jeg vil lave den i aften glæder mig som et lille barn


Michael  -  2007-03-20 14:11:17
Utrolig opskrift. Har lavet retten flere gange. Vennerne tror jeg har gået til finere madlavning på aftenskole.


Pia  -  0000-00-00 00:00:00
Fantastisk opskrift, blev helt desperat da jeg ikke kunne finde den igen


Mette  -  0000-00-00 00:00:00
Nu har jeg serveret denne ret flere gange, og hver gang er maden blevet rost til skyerne. Jeg giver den karakteren 13. STORT TAK for en fantastisk opskrift.


Indsenderen selv  -  0000-00-00 00:00:00
Mere enkelt kan det næsten ikke blive, og alligevel smager det guddommeligt.