Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Sprængt fasen/andebryst

Sprængt fasen/andebryst, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : HønseFugle - Fasan - Fasaner

Ukendt oprindelseslandIndsendt :




Ingredienser:
2 fasaner (bryst og lår anvendes) - kan med fordel erstattes m/andebryst
 
 Saltlage:
1 l.vand
150 g.salt
1 gulerod
2 skalotteløg
1 porre
50 g.enebær
 


Opskrift:

Bryst og lår skæres af fasanerne, skindet fjernes, og kødet kommes i saltlage med grøntsager og enebær i minimum 12 timer. Brystkødet porcheres i ca. 15 min. i 1 lt. vand tilsat de skyllede grøntsager fra saltlagen. Lårene koges videre i 30 min.

Tips:

Hertil smager det rigtig godt med flødepeberrodssauce og sellerimousse - se dette




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (4 stemmer)

Opskriften er vist 11518 gange,
og udskrevet 361 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu