Sømandsbøf fra Ærø

Sømandsbøf fra Ærø, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 10 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Okseinderlår

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :

Ingredienser:
1200 g.Okseinderlår i tynde skiver
400 g.Løg snittet
10 dl.Vand
22 g.Oscar Oksebouillon
2-3 Santa Maria Laurbærblade
45 g.Oscar Suppe- og Saucejævner
2 dl.Mælk
2000 g.Kartofler
 evt.Kulør
 
Opskrift:
Kødskiverne vendes i mel og brunes. Svits løgene. De gyldne løg og kødet fordeles i en gryde. Kog vand og bouillon op med Santa Maria Laurbærblade og hæld det ved. Salt og Santa Maria Peber tilsættes. Lad retten småsnurre 1 1/ 2 -2 timer. Kødet skal være så mørt, at det næsten kan spises med en ske. Oscar Suppe- og Saucejævner udrøres i mælk, retten jævnes under omrøring. Kulør tilsættes efter behov.


karakterer:
Opskriften er vist 20199 gange,
og udskrevet 288 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.9    (11 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Hanne Skou  -  2011-02-22 20:06:25
Øhhh - er det en reklame for Oscar´s og Santa Maria?