Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Hjerter i tacosauce

Hjerter i tacosauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinehjerte

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
500 g.svinehjerter
25 g.smør
1.5 tsk.edelsüss paprika
2.5 spsk.mild tacosauce
3 dl.grønsagsbouillon
200 g.rødløg i tynde både
1 tsk.groft salt
1.5 spsk.hvedemel
0.5 dl.grønsagsbouillon
100 g.kvark 4.5%
 
 Gurkemejeris:
6 dl.grønsagsbouillon
0.5 tsk.gurkemeje
0.5 tsk.groft salt
300 g.løse ris
 
 Tilbehør:
 Sød mangochutney
 haricots verts
 


Opskrift:

Skyl og rens hjerterne godt. Skær dem i tynde strimler. Smelt smørret i en dyb pande, og svits hjertestrimlerne ad to gange. Kom dem tilbage i gryden og tilsæt paprika, tacosauce og bouillon. Bring retten i kog og lad den koge ved svag varme og under låg i ca. 40 min. Tilsæt løg og salt, og kog ca. 5 min Rør hvedemel og bouillon sammen og rør kvarken i. Hæld blandingen i retten under omrøring og kog retten ved svag varme i ca. 2 min Smag til.

Gurkemejeris:
Bring bouillonen i kog i en tykbundet gryde. Tilsæt gurkemeje, salt og ris under omrøring, og kog dem ved svag varme og under tætsluttende låg i ca. 12 min Tag gryden af varmen og lad risene trække ca. 12 min under låg. Rør risene igennem med en gaffel.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 9870 gange,
og udskrevet 235 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu