Fyldt blæksprutte
Hovedingrediens : Bløddyr - Blæksprutte Oprindelsesland : Danmark Indsendt af : Ivan Indsendt : Red : |
|
|
Rens blæksprutterne godt bland fiskefarsen med div. krydderier gerne så de kan smages samt finthakket løg og fløde så den ikke er for fast.
Kom farsen i en sprøjtepose og sprøjt den ind i blæksprutten i passende mængde. Skær et stykke laks i passende stykker og stik det ind i midten af farsen. Koges i letsaltet vand i ca. 3 kvarter. Risene koges som normalt gerne med lidt krydderier i til sidst blandes 2 rå æg rundt i risen. Sovsen laves af væden fra de kogte blæksprutter og tilsmages med lidt krydderier. Tips: Blæksprutterne deles på langs så man får syn for sagen. Der kan med fordel serveres store muslinger i skal og rejer til denne ret og en rigtig god kold hvidvin. |
|
Opskriften er vist 20686 gange,
og udskrevet 390 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.6 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Connie - 2010-06-22 17:08:12 Blandede rå torsk med rg laks i en fars sammen med hvidløg og tørrede tomater - Og sprøjtede det ind i blæksprutterne - En udemærket kombination |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne