Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Fyldt blæksprutte

Fyldt blæksprutte, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4-6 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Bløddyr - Blæksprutte

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt af : Ivan

Indsendt :




Ingredienser:
8-10 mellem store blæksprutter
300 g.fiskefars
2 laksestykker
 div. krydderier
1 løg
 
 gode ris gerne med æg blandet i og gode krydderier efter ønske
 


Opskrift:

Rens blæksprutterne godt bland fiskefarsen med div. krydderier gerne så de kan smages samt finthakket løg og fløde så den ikke er for fast.

Kom farsen i en sprøjtepose og sprøjt den ind i blæksprutten i passende mængde. Skær et stykke laks i passende stykker og stik det ind i midten af farsen. Koges i letsaltet vand i ca. 3 kvarter.

Risene koges som normalt gerne med lidt krydderier i til sidst blandes 2 rå æg rundt i risen.

Sovsen laves af væden fra de kogte blæksprutter og tilsmages med lidt krydderier.

Tips:

Blæksprutterne deles på langs så man får syn for sagen. Der kan med fordel serveres store muslinger i skal og rejer til denne ret og en rigtig god kold hvidvin.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.6    (4 stemmer)

Opskriften er vist 16183 gange,
og udskrevet 248 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Connie  -  2010-06-22 17:08:12
Blandede rå torsk med rg laks i en fars sammen med hvidløg og tørrede tomater - Og sprøjtede det ind i blæksprutterne - En udemærket kombination