Fyldt blæksprutte

Fyldt blæksprutte, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Bløddyr - Blæksprutte

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt af : Ivan

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
8-10 mellem store blæksprutter
300 g.fiskefars
2 laksestykker
 div. krydderier
1 løg
 
 gode ris gerne med æg blandet i og gode krydderier efter ønske
 
Opskrift:
Rens blæksprutterne godt bland fiskefarsen med div. krydderier gerne så de kan smages samt finthakket løg og fløde så den ikke er for fast.

Kom farsen i en sprøjtepose og sprøjt den ind i blæksprutten i passende mængde. Skær et stykke laks i passende stykker og stik det ind i midten af farsen. Koges i letsaltet vand i ca. 3 kvarter.

Risene koges som normalt gerne med lidt krydderier i til sidst blandes 2 rå æg rundt i risen.

Sovsen laves af væden fra de kogte blæksprutter og tilsmages med lidt krydderier.

Tips:

Blæksprutterne deles på langs så man får syn for sagen. Der kan med fordel serveres store muslinger i skal og rejer til denne ret og en rigtig god kold hvidvin.





karakterer:
Opskriften er vist 20024 gange,
og udskrevet 379 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.6    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2010-06-22 17:08:12
Blandede rå torsk med rg laks i en fars sammen med hvidløg og tørrede tomater - Og sprøjtede det ind i blæksprutterne - En udemærket kombination