Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Jydemakrel med stikkelbærskompot

Jydemakrel med stikkelbærskompot, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 10 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : MakrelFisk - Makrel

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :





Ingredienser:
10 Små makreller uden ben
200 g.Løg
300 g.Gulerødder
 Laurbærblade
20 g.Fiskebouillon
10 dl.Vand
2.5 dl.Fløde
120 g.OSCAR Lys Basis
1 dl.Persille
 Æg
 Rugmel
 bordsalt
 


Opskrift:

Makrel-fileterne paneres i æg og rugmel og steges gyldne. fiskebouillon opløses i vandet og koges op med løg, gulerødder og laurbærblade. Lad det simre 15 minutter og si det. Tilsæt OSCAR Lys Basis og kog op under omrøring til passende konsistens. Fløden tilsættes. Lad saucen simre og smag til med persille.

I gamle dage serverede man på Skagen en stikkelbærssauce til stegt makrel: 250 g stikkelsbær koges i 1 liter vand og 5 spsk sukker. Bærerne koges møre. 40-50 g OSCAR Suppe- og Saucejævner udrøres i vand og jævnes til passende konsistens.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (2 stemmer)

Opskriften er vist 8485 gange,
og udskrevet 109 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu