Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Indianerragout

Indianerragout, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
2 glaskartofler eller små pille kartofler
500 g.røget bacon
500 g.std. spagetti
500 g.hakket okse kød
1 fl.ketchup
 Sukker
 Margarine eller smør
 


Opskrift:

Skær bacon i store firkanter og steg dem meget brune . Brun det hakkede oksekød som millionbøf . Kartoflerne laves som brunede kartofler . Kog spagettien . Når spagettien er færdig røres det stegte kød og bacon sammen , herefter tilsættes ketchup efter behov . Serveres på et fad med ragouén i midten og de brunede kartofler rundt om .




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (7 stemmer)

Opskriften er vist 10944 gange,
og udskrevet 110 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu