Santa Maria Hvedetortillas 820 Santa Maria Hvedetortillas 8
Sirup Sirup
Smør Smør
Opskrift:
Kog ribbenstegen i 50 min. Tag benene fra. Stykket skæres i skiver, brunes let på panden. Fold tortillaerne med en stegt skive kød og læg dem lagvis i en bakke. Pensles med smeltet fedtstof og
varmes ved 160° i ca. 20 min.
Serveres maskeret med sirup.
Tips:
Det var omkring århundredeskiftet den fineste form for pandekager på Lyø.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 1.4
(4 stemmer)
Opskriften er vist 7044 gange, og udskrevet 96 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider