| |
|
Italienske Kødboller 02
Italienske Kødboller 02, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Alletiders Kogebog
|
2 | | skiver franskbrød 2 skiver franskbrød | 0.75 | dl. | mælk 0.75 dl. mælk | 500 | g. | hakket oksekød 500 g. hakket oksekød | 1 | | æg 1 æg | 4 | spsk. | parmesanost 4 spsk. parmesanost | 1 | spsk. | hakket persille 1 spsk. hakket persille | 1 | fed | hvidløg 1 fed hvidløg | 0.5 | tsk. | revet citronskal 0.5 tsk. revet citronskal | 1 | tsk. | salt 1 tsk. salt | | | peber peber | | | |
| |
Bland farsen og form kødbollerne til valnøddestørrelse.
Steg dem ved god varme indtil de er sprøde.
Serveres med tomatsauce og frisk pasta.
|
|
Bedømmelse af denne opskrift:
3.3
(6 stemmer)
Opskriften er vist 19218 gange, og udskrevet 466 gange.
| |
|
|
Kommentarer
Lone - 2007-05-24 13:16:59 nemt og godt, smager tilpas krydret
|
|