Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Roastbeef stegt som vildt

Roastbeef stegt som vildt, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Roastbeef

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
750-1000 g.Snørret roastbeef
4 Skiverbacon
4 Knuste enebær
0.25 tsk.Salt
 peber
1 dl.Vand
1 dl.Fløde
0.5 tsk.Maizenamel
25 g.Blå Castello ost
 
Opskrift:
Baconskiverne vikles om roastbeefen og den brunes i en gryde uden fedtstof. Enebær, salt, peber tilsættes. Vand, fløde, maizenamel og ost piskes sammen og hældes over kødet. Småsteger uden låg 35-40 min. afhængig af hvor rødt kødet skal være. Kødet tages op, saucen piskes igennem og smages til med salt og peber Roastbeefen trækker 15-20 min. i folie før den skæres til.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (21 stemmer)

Opskriften er vist 28498 gange,
og udskrevet 1155 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

T.E  -  2011-01-15 18:30:04
Birthe har ret,lav ekstre sovs og frys den ned rette er fantasttisk.

?  -  2010-03-14 18:06:19
hvasd spiser de i USA. hvad er deres livretter. hvordan lever de. hvordan bor de.

Louise  -  2008-12-04 16:57:22
Jeg har lavet denne ret et hav af gange, og den er bare fantastisk. Man kan sagtens bruge svinekam, mørbrad, gl. dags oksesteg mv. i stedet, man skal bare tilpasse stege/kogetiden derefter. Og så vil jeg give "Birthe" ret i, at ekstra sovs skader ikke.

Birthe  -  0000-00-00 00:00:00
Lav dobbelt portion sovs

madmor  -  0000-00-00 00:00:00
denne opskrift er ganske enkelt fantastisk

  -  0000-00-00 00:00:00
Jeg tror den er god (",)