Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Roastbeef stegt som vildt

Roastbeef stegt som vildt, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Roastbeef

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
750-1000 g.Snørret roastbeef
4 Skiverbacon
4 Knuste enebær
0.25 tsk.Salt
 peber
1 dl.Vand
1 dl.Fløde
0.5 tsk.Maizenamel
25 g.Blå Castello ost
 


Opskrift:

Baconskiverne vikles om roastbeefen og den brunes i en gryde uden fedtstof. Enebær, salt, peber tilsættes. Vand, fløde, maizenamel og ost piskes sammen og hældes over kødet. Småsteger uden låg 35-40 min. afhængig af hvor rødt kødet skal være. Kødet tages op, saucen piskes igennem og smages til med salt og peber Roastbeefen trækker 15-20 min. i folie før den skæres til.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (21 stemmer)

Opskriften er vist 27178 gange,
og udskrevet 1124 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

T.E  -  2011-01-15 18:30:04
Birthe har ret,lav ekstre sovs og frys den ned rette er fantasttisk.


?  -  2010-03-14 18:06:19
hvasd spiser de i USA. hvad er deres livretter. hvordan lever de. hvordan bor de.


Louise  -  2008-12-04 16:57:22
Jeg har lavet denne ret et hav af gange, og den er bare fantastisk. Man kan sagtens bruge svinekam, mørbrad, gl. dags oksesteg mv. i stedet, man skal bare tilpasse stege/kogetiden derefter. Og så vil jeg give "Birthe" ret i, at ekstra sovs skader ikke.


Birthe  -  0000-00-00 00:00:00
Lav dobbelt portion sovs


madmor  -  0000-00-00 00:00:00
denne opskrift er ganske enkelt fantastisk


  -  0000-00-00 00:00:00
Jeg tror den er god (",)