Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Tvebaksbudding

Tvebaksbudding, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :





Ingredienser:
250 g.rasp
4 æg
1 tsk.salt
1 spsk.sukker
150 g.smør
3 spsk.hvedemel
1 håndfuld rosiner
0.5-1 l.mælk
1 knsp.bagepulver
 vanille
 evt.kardemomme
500 g.jordbær (frosne)
 sukker
 


Opskrift:

Smørret smeltes og røres sammen med rasp, æggeblommer, mel, sukker og salt. Mælken tilsættes, så der opnås en tyk grød. Lad det hvile nogle minutter, hvorefter der tilsættes yderligere lidt mælk om nødvendigt. Rosiner tilsættes. Smages til med vanilla og evt kardemomme Grøden hældes i en smurt budding form med låg og koges i vandbad i 1 1/2 -2 timer Jordbærrene tilsætte lidt vand, koges og smages til med sukker. Jævnes.

Buddingen serveres varm med lunken jordbærsovs. Retten betragtes som en hovedret.

Tips:

En gammel ærøsk sømandsret.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)

Opskriften er vist 4080 gange,
og udskrevet 61 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu