Tvebaksbudding

Tvebaksbudding, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :      Red :

Ingredienser:
250 g.rasp
4 æg
1 tsk.salt
1 spsk.sukker
150 g.smør
3 spsk.hvedemel
1 håndfuld rosiner
0.5-1 l.mælk
1 knsp.bagepulver
 vanilje
 evt.kardemomme
500 g.jordbær (frosne)
 sukker
 
Opskrift:
Smørret smeltes og røres sammen med rasp, æggeblommer, mel, sukker og salt. Mælken tilsættes, så der opnås en tyk grød. Lad det hvile nogle minutter, hvorefter der tilsættes yderligere lidt mælk om nødvendigt. Rosiner tilsættes. Smages til med vanilje og evt. kardemomme Grøden hældes i en smurt budding form med låg og koges i vandbad i 1 1/2 -2 timer Jordbærrene tilsætte lidt vand, koges og smages til med sukker. Jævnes.

Buddingen serveres varm med lunken jordbærsovs. Retten betragtes som en hovedret.

Tips:

En gammel ærøsk sømandsret.





karakterer:
Opskriften er vist 5519 gange,
og udskrevet 129 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu