Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Jysk hvidkålsbudding

Jysk hvidkålsbudding, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 10 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kål - Hvidkål

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :





Ingredienser:
 Kål:
2500 g.Snittet groft hvidkål
 
 Fars:
500 g.Hakket oksekød
500 g.Hakket svinekød
1 dl.Helæg
 peber
 salt
1 tsk.Muskatnød stødt
1 tsk.nelliker stødt
1 spsk.løg granuleret
12 Knuste tvebakker
 
 Sauce:
140 g.Oscar Lys Basis
6 dl.Vand
6 dl.Mælk
 


Opskrift:

Hvidkålen gives et opkog og afdryppes. Farsen æltes sammen med knuste tvebakker. Formen smøres og hvidkål og fars lægges lagvis. Slut af med hvidkål. Stilles i ovn ved 170° i ca. 40 min.

Oscar Lys Basis, vand og mælk varmes op og koger 2-3 min under omrøring. Benyt evt. lidt af hvidkålsvandet.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2    (3 stemmer)

Opskriften er vist 10498 gange,
og udskrevet 147 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu