Sjællandsbøf med pikant sauce

Sjællandsbøf med pikant sauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 10 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1200 g.Hakket oksekød
2 Løg snittede
1200 g.Kogte kartofler i tern
200 g.Flæsketerninger der har fået et opkog
3 Æg kogte og hakkede
2-3 spsk.Santa Maria Persille
130 g.Oscar Brun Sauce Pasta
1 l.Vand
50 g.Capers uden lage
50 g.Syltet agurker hakkede
 Evt.Lidt fløde
 
Opskrift:
Bøfferne formes, steges og holdes varme. Løg sauteres i fedtstof til de er lysebrune. Tilsæt kartoffel- og flæsketern. Det hele brunes godt sammen. Derpå tilsættes og blandes de hårdkogte æg, garnituren lægges ved bøffen med et drys persille. Oscar Brun Sauce tilberedes og monteres evt. med lidt fløde. Capers og agurker tilsættes.





karakterer:
Opskriften er vist 9898 gange,
og udskrevet 118 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.3    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu