svinekam uden svær med med lidt af fedtet tilbage1000 g. svinekam uden svær med med lidt af fedtet tilbage
Lage: Lage:
1
fl.
rødvin1 fl. rødvin
5
knuste enebær5 knuste enebær
1
laurbærblad (knust)1 laurbærblad (knust)
5-6
knuste sorte peberkorn5-6 knuste sorte peberkorn
salg salg
piskefløde piskefløde
ribsgele ribsgele
Opskrift:
Bland lagen og kom den i en stor plastpose. Heri lægges også kammen, og posten lukkes. Læg pose m/kam i et fad/skål og sæt i køleskab mindst natten over. Vend af og til.
Kødet tages op, tørres af og brunes i en bradepande i ovnen ca. 15 min. ved 225 grader. Drys med salt. Marinaden sies og hældes herefter ved kødet, der skal stege yderligere en times tid ved 200 grader. - Dryp ofte.
Sauce:
Si skyen, kog ind med piskefløde tilsæt kulør og ribsgele.
Serveres med kogte kartofler, waldorfsalat og ribsgele/tyttebær
Tips:
Alternativt kan serveres med nye kartofler og grøntsager.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.9
(13 stemmer)
Opskriften er vist 14105 gange, og udskrevet 460 gange.
Kommentarer
Fynboen - 0000-00-00 00:00:00 Den er bare go'. Men lidt sukkerbrunede kartofler sætter nu prik over i
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider