Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Vildsvinemarineret svinekam

Vildsvinemarineret svinekam, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinekam uden svær

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Jette

Indsendt :





Ingredienser:
1000 g.svinekam uden svær med med lidt af fedtet tilbage
 
 Lage:
1 fl.rødvin
5 knuste enebær
1 laurbærblad (knust)
5-6 knuste sorte peberkorn
 salg
 piskefløde
 ribsgele
 


Opskrift:

Bland lagen og kom den i en stor plastpose. Heri lægges også kammen, og posten lukkes. Læg pose m/kam i et fad/skål og sæt i køleskab mindst natten over. Vend af og til.

Kødet tages op, tørres af og brunes i en bradepande i ovnen ca. 15 min. ved 225 grader. Drys med salt. Marinaden sies og hældes herefter ved kødet, der skal stege yderligere en times tid ved 200 grader. - Dryp ofte.

Sauce:
Si skyen, kog ind med piskefløde tilsæt kulør og ribsgele.

Serveres med kogte kartofler, waldorfsalat og ribsgele/tyttebær

Tips:

Alternativt kan serveres med nye kartofler og grøntsager.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.9    (13 stemmer)

Opskriften er vist 13474 gange,
og udskrevet 425 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Fynboen  -  0000-00-00 00:00:00
Den er bare go'. Men lidt sukkerbrunede kartofler sætter nu prik over i