Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Mørbrad, Dahlsvej Special.

Mørbrad, Dahlsvej Special., Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad i stykker

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt af : fuldMusik

Indsendt :




Ingredienser:
350 g.(1 lille) mørbrad
6-9 Kartofler / ellers Ris
 Dijonsennep
 hvedemel
 Kværnet havsalt
5 korn peber
 Evt.Santa Maria Texas hot til sovsen
 Fedtstof (Olie Smør eller margarine)
 Creme fraiche - fløde osv.
 


Opskrift:

Sæt Kartofler/ris over.

Varm en pande op med fedtstoffet. Skær mørbraden op i ca. 3-4 cm. tykkelse. Bank dem (prøv at skære dem op og putte dem i en frysepose, mens du banker - så undgår du at der sidder saft og kødstumper i hele køkkenet og på dig selv). Kværn salt og peber over dem og smør et tyndt lag Dijon-sennep på. Steg dem, som normalt. Jeg synes det er bedst at krydre på den ene side først og derefter krydre den anden side når de er på panden. Tag dem af.

Tilsæt lidt hvedemel på panden. Bag det op og fyld 4 spsk. Creme fraiche eller lign. Rør. Tynd den op til ønsket konsistens.

Tips:

En gang tøede ærter f.eks. frosne i halv time i kold vand skader skam ikke. Selvfølgelig ville friske være bedre. Men årstiden er jo ikke altid lige med os.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 10803 gange,
og udskrevet 106 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu