Kylling med løg

Kylling med løg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kylling hel

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt af : ejkild

Indsendt :     

Ingredienser:
1 stor kylling
500 g.løg
2 dl.bouillon
250 g.dybfrosne ærter
 hvedemel
50 g.margarine
 salt
 peber
 
Opskrift:
Kyllingen parteres i 4- 8 del vendes i mel og brunes i margarine. Løgene skæres i skiver og koges i en gryde til de er klare. Kyllingerne lægges nu over i gryden med løgene og tilsættes 2 dl bouillon, smages til med salt og peber. Det hele skal nu simre svagt i ca. 1 time.

10 min før tid tilsættes ærterne. Jævnes ikke. Kyllingerne kan serveres i gryden og spises med flutes.





karakterer:
Opskriften er vist 9866 gange,
og udskrevet 140 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu