Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Ølmarineret kalkuncuvette med friske krydderurter

Ølmarineret kalkuncuvette med friske krydderurter, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4-6 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalkun - Kalkuncuvette

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
1 kalkun cuvette ( hane ) ca. 1.2 –1.4 kg.
1 Bjørnebryg (HARBOE )
1-2 gulerødder
1-2 løg
1 stilktimian
1 stilkrosemarin
5-6 hel sort peber
2-4 laurbærblade
 Friske Krydder urter som f.eks. basilikum persille salvie mynte
 
 Garniture som f.eks. grønne slikasparges gulerødder blomkål grønne /som hvide forårsløg
 
 kartofler
 


Opskrift:

Kalkun cuvetten marineres i Bjørnebryg med groft skåret gulerødder / løg, rosemarin, timian laurbærblade og hel sort peber i 4-6 timer.

Cuvetten tages af lagen, -skindet ridses , fint skåret friske krydder urter fyldes i , hvorefter cuvetten rulle sammen og bindes med tråd ,- anbringes i bradepanden med lagen , urterne, .krydders med salt og peber. Steges ( braiseres ) i ovn ved 180 ” i 60-75 min. , alt efter størrelse. Dem stegte cuvette trækker i 10-12 min. under folie. Fonden sigtes fra og koges med, jævnes evt. med maizena , smages til med salt og peber.

Anretning:
Cuvetten skæres i skiver og anrettes på de frisk kogte og sprøde forårs grøntsager med saucen rundt i kanten af tallerken.

Server kartoflerne ved siden af med et drys persille




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (3 stemmer)

Opskriften er vist 14887 gange,
og udskrevet 344 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Lykke  -  2016-03-20 22:16:43
Virkelig lækker. Brugte bare alm. kalkunbryst og glemte at snørre den sammen. Puttede hvidløg og persille i ridserne. Det var rigtig godt og saftigt. Tak for opskriften :-)


Vibeke  -  2009-06-02 19:56:15
Jeg brugte kalkunsnitzler, hvor jeg lavede dem til små ruller med de friske krydderurter inden i, satte dem sammen med kødnåle. I min brugs koster en bjørnebryg 29.95, det syntes jeg var lige lovlig dyrt, når nu kødet kostede en hund. Så jeg købte en almindelig porter, resultatet belv superb :D


Grethe K  -  2007-02-22 12:57:14
glimrende opskrift. Jeg brugte en bornholmerhane i stedet, den blev god