hakket kalve-/svinekød500 g. hakket kalve-/svinekød
Rasp Rasp
Klatter af smør eller margarine Klatter af smør eller margarine
hvedemel hvedemel
Mælk Mælk
Reven muskatnød Reven muskatnød
Opskrift:
Hvidkålens yderblade og stokken fjernes.
Kålen snittes groft og koges i 20 minutter i letsaltet vand.
Hvidkålen hældes i en sigte, og kogevandet gemmes.
Kålen lægges lagvis med farsen i et smurt ovnfast fad. Begynd med fars og slut med kål.
Rasp drysses over og klatter af smør/margarine fordeles over.
Buddingen bages i 1 time ved 160 grader.
Der laves en lys sovs af kålvand, mel og mælk. Sovsen smages til med reven muskatnød.
Kålbuddingen serveres med pillekartofler til.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.8
(5 stemmer)
Opskriften er vist 11727 gange, og udskrevet 254 gange.
Kommentarer
Karin - 2009-10-08 17:13:45 Den skal ca. have 5 kvarter.
Mette - 2009-02-21 09:35:54 Vi har købt en buddingform i Tyskland - specielt egnet til kålbudding. Den sættes i en gryde, som er fyldt ½ op med vand. KENDER NOGEN KOGETIDEN, NÅR MAN BRUGER SÅDAN EN FORM?
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider