Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Sønderjysk surrib 02

Sønderjysk surrib 02, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Kogeflæsk

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :





Ingredienser:
750 g.magert fersk kogeflæsk
2/3 vand
1/3 eddike
4-5 laurbærblade
10-15 peberkorn
8 hele nelliker
 salt
 ( krydderierne pr. l. væske )
1 blad husblas pr. l suppe
 


Opskrift:

Kødet skal være uden svær, og man kan rolig skære fedt af efter ønske. Kødet dækkes med kogelage- vand og eddike i ovennævnte forhold- der bringes i kog og skummes. Kødet koges mørt ved svag varme, tages op og afkøles helt. Suppen skummes omhygeligt den koges ind og tilsættes den udblødte husblas Flæsket skæres i skiver og lægges i en skål. geleen hældes over, så flæsket er dækket. Surribben stilles koldt, til geleen er stivnet, gerne til næste dag.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (21 stemmer)

Opskriften er vist 31884 gange,
og udskrevet 801 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Børge Stigsen  -  2015-12-18 12:51:28
Ægte Surrib er uden 'husblas' istedetfor er der kogt suppe på Svinehoved eller kogt skind med. Husblas er kogt på skind af svin. Surrib er ej magert og fedt benyttes som lage på 'gele'. Fedtet er kogt fra kød under tilberedning.


edith  -  2006-12-09 23:50:52
1 husblas til en dl. suppe