Kyllingeschnitzel med stuvet spinat

Kyllingeschnitzel med stuvet spinat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Diverse kylling

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
4 store kyllingebryster
2 tsk.Knust korianderfrø
 Salt
 peber
 Olivenolie til stegning
 
 Stuvet spinat
1 løg
1 fedhvidløg
40 g.hvedemel
50 g.margarine
4 dl.hønsebouillon
1 dl.madlavningsfløde
300 g.blancheret hel spinat
0.5 tsk.Muskatnød, friskrevet
 Salt
 peber
 
Opskrift:
Kyllingebrysterne krydres med korianderfrø, salt og peber. Herefter steges de i ca. 2-3 minutter på hver side.

Stuvet spinat Løg og hvidløg hakkes og sauteres i en gryde med fedtstoffet. Melet røres i og hønsebouillonen tilsættes under omrøring. Det skal småkoge i ca. 10 minutter. Derefter tilsættes fløden og det koges op. Vandet presses af spinaten inden den hakkes groft og kommes i stuvningen, der smages til med salt, peber og muskat inden serveringen.

Serveres med pasta og flutes.





karakterer:
Opskriften er vist 13638 gange,
og udskrevet 227 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
1.9    (17 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2008-10-26 21:14:51
God opskrift. Bruger personligt ande bouillion og tilsætter hakket bacon der er stegt på panden. Stuvningen bliver ikke dårligere af mere fløde. Tilsatte 2,5dl