Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kyllingeschnitzel med stuvet spinat

Kyllingeschnitzel med stuvet spinat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Kød i skiver koteletter schnitsler steak osv

Hovedingrediens : Kylling - Kyllinger - Diverse kylling

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
4 store kyllingebryster
2 tsk.Knust korianderfrø
 Salt
 peber
 Olivenolie til stegning
 
 Stuvet spinat
1 løg
1 fedhvidløg
40 g.hvedemel
50 g.margarine
4 dl.hønsebouillon
1 dl.madlavnings fløde
300 g.blancheret hel spinat
0.5 tsk.Revet muskat
 Salt
 peber
 


Opskrift:

Kyllingebrysterne krydres med korianderfrø, salt og peber. Herefter steges de i ca. 2-3 minutter på hver side.

Stuvet spinat Løg og hvidløg hakkes og sauteres i en gryde med fedtstoffet. Melet røres i og hønsebouillonen tilsættes under omrøring. Det skal småkoge i ca. 10 minutter. Derefter tilsættes fløden og det koges op. Vandet presses af spinaten inden den hakkes groft og kommes i stuvningen, der smages til med salt, peber og muskat inden serveringen.

Serveres med pasta og flutes.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
1.9    (17 stemmer)

Opskriften er vist 11476 gange,
og udskrevet 183 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Lau  -  2008-10-26 21:14:51
God opskrift. Bruger personligt ande bouillion og tilsætter hakket bacon der er stegt på panden. Stuvningen bliver ikke dårligere af mere fløde. Tilsatte 2,5dl