Steg kyllingebrysterne og afkøl. Fjern evt. skind og skær i tern.
De rensede champignoner skæres i skiver og pebrene i tern (gem lidt til pynt).
Rør dressingen og smag til med hvidløg salt og peber.
Kylling champignon og peber blandes i serveringsskålen og dressingen tilsættes. Det hele blandes forsigtigt rundt og sættes på køl til spisningen.
Server flutes eller godt brød til.
Tips:
En meget dejlig kyllingesalat der gør lykke både hos store og små. Kan spises sommer som hovedret en varm dag og er næsten uundværlig helårs på en buffet.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.2
(3 stemmer)
Opskriften er vist 21983 gange, og udskrevet 564 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider