Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Rødvinskyllingeschnitzel

Rødvinskyllingeschnitzel, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Kød i skiver koteletter schnitsler steak osv

Hovedingrediens : Kylling - Kyllinger - Diverse kylling

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
6 tynde skiver bacon
1 spsk.smør
600 g.kyllingeschnitzel i terninger
250 g.champignon
1 fedhvidløg
15 sorte eller grønne oliven
3 spsk.tomatpuré
2 dl.rødvin
1 kvisttimian
 salt
 peber
 
 Tilbehør:
 båndpasta og mixet salat
 


Opskrift:

Skær bacon i mindre stykker, der ristes gyldne og sprøde i en gryde og tages op. Kom en klat smør i gryden og brun kyllingekødet heri. Tilsæt champignon i kvarte og lad dem snurre med et par min.

Tilsæt det stegte bacon, presset hvidløg, oliven, tomatpuré og vin. Krydr med timian, salt og peber og lad retten småsimre ca. 10 min. Rør af og til. Server rødvinskyllingen med pasta og salat.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)

Opskriften er vist 5269 gange,
og udskrevet 98 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu